Nejnovější recenze ze sekce Golfové sety
- kvalita provedení
Výhodá cena.
Řada dětských holí Wilson Prostaff by potřebovala jemnější členění jednotlivých setů. Pro dítě o výšce 124 cm jsou hole z modrého setu už krátké a hole ze žlutého setu jsou příliš dlouhé.
Skvělý set pro začátečníky.
- kvalita za rozumnou cenu:-)
Doporučuji.
- Krásné
- Perfektně se s nimi hraje
Doporučuji pro dámy začátečnice
- dostatečně vyhovující pro začátečníky
- nic jsem nenašel
cena úměrná kvalitě
Obchod dokončen po konzultaci s prodejcem, nepředpokládám komplikaci.
ok
- Jsem začátečník, takže nepotřebuji špičkové vybavení.
Cena odpovídá kvalitě.
- kvalita
Pohodové hole na začátek, při častějším hraní se hole "vypráskají" cca po dvou sezónách .
- Bag je dost prostorný, hole dostačující kvality.
- Před rokem a něco byly zdarma palice a cena byla o dost nižší 2500 Kč.
Také doporučuji pro začátky. Bag je dost prostorný, hole dostačující kvality. Používám je již přes rok a nikterak nejsou poničené. Jedině palice jsou poničené hraním od kamenů (není chybou holí =) ). Určitě koupí neprohloupíte.
Wilson Prostaff LCG Steel 1/2 Set s dvoukolým vozíkem GC2
Přidáno: 24. března 2014
(naposledy upraveno 24. března 2014)
Zakoupeno v Golf Europe
ok
- výborné pro začínající golfisty
- pro menší postavy (pod 170 cm) má putter větší délku, nicméně dá se chytit níže
Zatím nebyl s holemi jedný problém, problém může být jen v rukách a hlavě :-)
- Cena a provedení.
OK nic proti.
Omluvám se, že využívám tuto nestandardní cestu, ale s dovolením bych chtěl reagovat na předchozí recenzi, neboť se domnívám, že nechtěně došlo k očernění produktů značky Wilson, neboť někteří prodejci dováží do ČR produkty neoficiální cestou a pravděpodobně se nejedná o originál. Obvykle se prodávají v akcích typu levnější než nejlevnější a viděl jsem jich na hřištích už hodně. Osobně prodávám ročně desítky setů Wilson a neměl jsem jedinou reklamaci, i když nějaká chyba se samozřejmě může stát vždycky. V každém případě Vám jej seriózní prodejce vyreklamuje.
- Celkem dobrý bag pro začátečníky.
- Nekvalitní materiál. Již po dvou hrách se mi začal trhat.
Zatím jsem ho měl jen jednu sezónu a sloužil dobře. Jedná vada je ta, že povolují švy a to i když s bagem zacházíte velmi opatrně. Kdybych to věděl koupil bych něco jiného.
- Skvěly pro začatečniky i pro pokročile
cena,a hcp
vyskoušeno je skvělý
doporučuji
- Kvalita provedení včetně bagu
- Design
- Horší kvalita nerezu - pochromování
Podle mého názoru velmi kvalitní hole za velmi nízkou cenu. Mám je v ocelové variantě a myslím, že vydrží i pokročilejšímu hráči. Jako mínus vidím kvalitu nerezu, který začal po čase rezavět. Je potřeba hole hned o začátku olejovat, nebo voskovat, po zmoknutí hned doma dosucha vytřít, což se mi ne vždy povedlo.
- design
- /
perfektni
- Skvělý set pro začátek!
Doporučuji!
- cena/kvalita setu
za tyto penize nema konkurenci
Zobrazuji 121 - 140 ze 189 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10 Další »